Kijken

Leuk dat uw kind enthousiast is en wil komen kijken bij onze groep. Bij scouting bernisse beginnen we altijd met vier kijk opkomsten. Tijdens deze opkomsten speel uw kind gezellig mee met de speltak waar hij of zij het beste bij past en kan zo kennismaken met scouting. Deze kijk opkomsten zijn gratis en kunnen in overleg met de leiding worden gepland.

Klik hier om contact op te nemen met de leiding

daarna komt de grote beslissing: zou uw kind dit elke zaterdag willen doen? als het antwoord ja is dan gaan we opzoek naar een mooi moment om uw kind te installeren. bij de installatie heten wij uw kind welkom bij de groep en krijg je je uniform en das uitgereikt. hierna ben je officieel lid

kosten

De kosten zijn 16 euro per maand onafhankelijk van de speltak.

Daarnaast vragen wij bij grote evenementen en kampen extra bijdragen. Gemiddeld komt dit neer op ongeveer 250 tot 300 euro per jaar.

Benodigdheden

Wanneer uw kind wordt geïnstalleerd zijn de volgende spullen nodig:

● blauwe scoutfit

● bernisse das (grijs met blauwe )

● dasring

[foto van kind in uniform]

<hier moet nog een stuk tekst komen over hoe je alles bij de scoutshop kan kopen>

[contactgegeven scoutshop vlaardingen]